If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-странното е,че се вижда,че е 3 цилиндъра а на сайта на VM Motori е даден като 4 цилиндров Иначе двигателя е голяма лудница 1.8 90 коня колкото и TDI на фауветата,но с по малък обем.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Мотора е корабен ВМ правят корабни мотори за яхти и т.н. Моята кола е с 2.5 5 цилиндъра и всичко по тоя мотор е огромно. Между другото това е много кофти мотор за работа
Колега ако не се лъжа преди около месец те видях , в Троян, ако не си бил ти значи колата ти има двойник, точно с такива джанти.
ПП: Колата ти изглежда супер
Колега,засичал съм те няколко пъти из Пловдив. Помна че преди я продаваше за около 4000 ако не се лъжа. Направи ми впечатление,че е снижена. Ако не е тайна с какво окачване си?
П.П Забелязах, че бая е пържиш
Познаваш ли Николай (Грозния)
Здравейте колеги.
Смених си скоростната кутия с дизелова. Резултата е невероятен. На втора 120, на трета 160. Това не е всичко. Динамиката на автомобила си остана непроменена. В смисъл на една отсечка от 0 км.ч. развива еднаква скорост с двете скоростни кутии. Разликата е че сега я вдигам на трета, а с оригиналната кутия на четвърта.
Тези стойности се постигат и с оригиналната скоростна кутия като се измерват до прекъсвач 7200rpm ( лично проверено от мен преди да сложа чипа).Разрови се някаде имаше предавателните числа на скоростните кутии на 33-ките, там ще се види всичко с факти.
Тези стойности се постигат и с оригиналната скоростна кутия като се измерват до прекъсвач 7200rpm ( лично проверено от мен преди да сложа чипа).Разрови се някаде имаше предавателните числа на скоростните кутии на 33-ките, там ще се види всичко с факти.
От 93-та до 99-та карах такъв дизел.Докато навъртя 150хил. беше пушка!Прост мотор,много шумен/няма ангренаж/, и се скапва след този пробег.А колкото до ск.кутия, от този мотор няма как да стане за бензиновия защото оста на първичния вал,който нанизва съединителя и се куплира в маховика на кол. вал е със шлици с по-едри зъби,по-малко на брой, а ми се струва и диаметъра е различен! Имам съмнения, че кутията е от друг мотор!Точно поради този факт навремето смених диз.мотор с 1.7IE, но заедно със бензиновата ск.кутия!Тогава смених и полуоски и макверсона!
Това са двата вида дизелови скорости. Както се вижда зависи от кое купе са взети. Най-дълга е 5-та скорост на тази от дизела 3-та серия...това в сравнение с всички останали кутии!
Аз обаче мисля, че боксера като мине на тая дълга 5-та ще му паднат оборотите чувствително и максималната скорост ще си е същата като със старата 5-та ако не и по-ниска!
Comment